W góry z 4-latkiem - dokąd

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

kristofer55, dane dotarły.

Panowie, podkładki wyślę w czwartek/piątek.
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Witam Was serdecznie śledzę oferty gropuon itd. szukam bowiem miejsca, gdzie mógłbym spędzić czas z moim synalkiem 4 latkiem (nastawiam się na atrakcje dla niego, niestety mam do dyspozycji 3 dni obojętnie czy w tygodniu, czy w weekend) chodzi mi jednak o to aby dać mu to co lubi, basen, gra w piłkę, mogą być też konie, rower, plac zabaw, raczej w standardzie nie agroturystycznym mnie coś interesuje - tak więc z góry dziękuję za Wasze propozycje.
    www.prostetorodo.pl

Komentarz

• trooper
      Rider
      • 2011
      • 525
      • Octavia III combi (5E5)
      • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Jeśli nie przeszkadzałby Ci brak strzelistych szczytów i tatrzańskich klimatów to zapraszam w Gorce
      Gdzie możesz zabrać dzieciaka:

Skansen taboru kolejowego w Chabówce-strona o największej tego typu muzealnej ekspozycji w Polsce. Opis zbiorów, fotografie i filmy z przejazdów retro

Duże place zabaw w parku rabczańskim (nie mogę znaleźć przykładowych zdjęć parku po remoncie, ale są naprawdę ok - jakby co to wyskoczę i sam zrobię)
      Niedaleko (ok 30 min samochodem) baseny termalne

a i jakieś konie też się znajdą
      Moja Balbina

Komentarz

• rolka
        Drive
        • 2012
        • 72

Ja polecam Kubalonkę koło Wisły. Byłem tam 3 tygodnie z 3 latkiem i roczną córką. Klimat wyśmienity !!

Komentarz

• macherstudio
          RS
          S_OCP Member
          • 2008
          • 2378
          • Mitshibishi
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

rolka, jakiś konkretny hotel, jakieś atrakcje konkretne jeśli można ?
          www.prostetorodo.pl

Komentarz

• octII
            Ambiente
            • 2012
            • 191

Jak Cię interesuje ta Kubalonka to pisz, popytam szwagra, mieszka tam to zapewne i wie co tam można obejrzeć poza gospodami z bo w samej Wiśle to wiadomo że skocznia jest a tak jak np jak w Zakopcu czasem uda się ustrzelić jakiś trening lub zawody to można popatrzeć i na żywo nawet to dość fajnie wygląda, dzieciak jeśli nie widział to napewno się zainteresuje, ale to kwestia utrafienia.

Komentarz

Pracuję...